Τρίτη, 15 Μαρτίου 2011

Η επιστροφή στον τόπο του εγκλήματος.


Το Γενικό Συμβούλιο της Ομόνοιας  αποφάσισε να  δώσει το χρίσμα για  υποψήφιο  Έπαρχο στην  Επαρχία  μας  στον  Κίτσο Καίσης . Δεν πιστεύαμε στους  εκβιασμούς  των  Αλβανών που διεκδικούν ελληνικές  περιούσιες με ψεύτικα χαρτιά , δεν πιστεύαμε στους  εκβιασμούς  του κρατικού μηχανισμού της Αλβανίας  όταν έλεγαν ότι θα έκαναν το παν  να εμποδίσουμε την επανεκλογή του Ηλία Θανάση! Κατάφεραν να επιβάλλουν στο Γενικό Συμβούλιο τον κατάλληλο για αυτούς άνθρωπο για να κάνουν τις  απατεωνιές τους και να αρπάξουν ότι έχει μείνει με τον ιδανικό άνθρωπο για αυτούς που είναι ο Κίτσο Καίση. Στις διάφορες συναντήσεις ο Ντούλες και ο Μπολάνος εξήραν το έργο του Έπαρχου Ηλία Θανάση   και αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι οι καταστροφείς της Ομόνοιας και του ίδιο του Ελληνισμού να υπερτερούν στο σημερινό Γενικό Συμβούλιο της Ομόνοιας. 
Μήπως δεν τους άρεσε που ο Έπαρχος  Ηλίας Θανάσης  κατόρθωσε  να κερδίσει της τοπικές εκλογές το 2007 από τους σοσιαλιστές  και με αντίπαλο τον τωρινό εκλεκτό τους Κίτσο Καίσης?
Μήπως δεν τους άρεσε που κατόρθωσε  να αποσπάσει από την Αλβανική Κυβέρνηση  κονδύλια  για έργα υποδομής  που ξεπερνούν σε αξία  το σύνολο των προηγούμενων 20 χρόνων?
Μήπως δεν τους άρεσε που κατόρθωσε   να ξεκινήσει το μεγάλο υδραγωγείο που θα εφοδιάσει με πόσιμο νερό και τα 11 χωριά της Επαρχίας Αλύκου ?
Μήπως δεν τους άρεσε που ο Έπαρχος  Ηλίας Θανάσης  κατόρθωσε  να συναντηθεί τρεις φορές με τον Αλβανό Πρωθυπουργό Σαλί Μπερίσα, ζητώντας τα δίκια της επαρχίας του όπως είναι η επιστροφή των χωραφιών της Τσούκας που είχαν δεσμευτεί από το κράτος και το σημαντικότερο η επιστροφή στην Επαρχία του Αλύκου της παραθαλάσσιας περιοχής του Μπερντενέση?
Μήπως δεν τους άρεσε που μήνυσε  το Υπουργικό Συμβούλιο  της  Αλβανίας  για αποφάσεις που ήταν σε βάρος  τον κοινοτικών περιουσιών της Επαρχίας Αλύκου  και η δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη? 
 Μήπως δεν τους άρεσε που ο Έπαρχος  Ηλίας Θανάσης  μήνυσε  ψευδείς  πρώην ιδιοκτήτες  που  είχαν τελεσίδικες αποφάσεις  για μεγάλες εκτάσεις λιβαδιών στην Επαρχία  Αλύκου ?
 
Μήπως δεν τους άρεσε που ο Έπαρχος  Ηλίας Θανάσης  κατόρθωσε  να εγκρίνει την  μελέτη του Μπερτενέση ???  (Αυτό πιστεύομαι άρεσε πολύ  σε κάποιους)
Μήπως δεν τους άρεσε που ο έπαρχος  κατόρθωσε  να πείσει τον ΟΑΣΕ  για την απογραφή ακινήτων ( κτηματολόγιο ) να εντάξουν και την Επαρχία Αλύκου ?
Μήπως δεν τους άρεσε που ο Έπαρχος  Ηλίας Θανάσης με φανατισμό  υπερασπίστηκε τα Ελληνικά συμφέροντα της Επαρχίας ?
Μήπως ενόχλησε κάποιους που ο Ηλίας Θανάσης, έπαιρνε πρωτοβουλίες για να μπουν πινακίδες και στα Ελληνικά στην περιοχή μας?  
Μήπως δεν τους άρεσε που ο Έπαρχος  Ηλίας Θανάσης  δούλεψε με ειλικρίνεια και σοβαρότητα ?
Είναι γνωστό σε ποιους δεν άρεσαν όλα αυτά αλλά ποτέ δεν πιστεύαμε ότι θα ήταν περισσότεροι από αυτούς που δε θέλουν με τίποτα να τους εκπροσωπεί στην Επαρχία Αλύκου, ο μάστορας των πωλήσεων των Ελληνικών συμφερόντων Κίτσο Καίσης που με την βοήθεια της Ομόνοια και ΚΕΑΔ προσπαθεί να επιστρέψει στο  τόπο που έπραξε της  απατεωνιές  και τα εγκλήματα την χρονική περίοδο 2000 – 2003 ( Έπαρχος Ομόνοια – ΚΕΑΔ)
Είναι ατέλειωτη η λίστα των κατορθωμάτων του «κυρίου» Καίση αλλά αυτή τη φορά θα αναφερθούμε μόνο σε δύο περιπτώσεις που αφορούν  το ίδιο το χωριό του. 1. Όχι μόνο δεν προστάτεψε την  αρπαγή  λιβαδιών από της  οικογένειες  Angoni  και Muça στο χωριό Καινούριο αλλά τους διευκόλυνε. 2. Έδωσε άδεια για λατομείο σε αλλοεθνή από το Τεπελένι μόλις λίγα μέτρα από το χωριό του.
Οι κάτοικοι της Επαρχίας Αλύκου, καλούνται να αποδείξουν για μία ακόμη φορά ότι έχουν αντιστάσεις και δεν θα επιτρέψουν  να γίνει αυτό που δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν οι «εκπρόσωποι» μας.